Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων Δημιουργών και Χειροτεχνών που έχουμε σαν στόχο τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής δημιουργίας και χειροτεχνίας. H ΠΝΟΗ έχει ως σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών όλων των καλλιτεχνών και όλων των φίλων της δημιουργικής έκφρασης.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστές τις δημιουργίες μας στην ελληνική αγορά της χειροποίητης τέχνης και προϊόντων.

Πιστεύουμε ότι η στήριξη και ενδυνάμωση των χειροποίητων προϊόντων είναι μια ανάγκη στη σημερινή εποχή της κρίσης που ζούμε, έτσι ώστε πολλοί νέοι Έλληνες ανεξάρτητοι παραγωγοί να έχουν τις ευκαιρίες να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και να μην νιώθουν αποκλεισμένοι.

Η επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών – απόψεων μεταξύ μας είναι απαραίτητη. Είναι πολύ σημαντική για εμάς (ελπίζουμε και για εσάς), έτσι ώστε οι απόψεις μας να ακούγονται σε όλους τους συναδέλφους – χειροτέχνες και να αποκομίζουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Τα συμπεράσματα αυτά είναι απαραίτητα για τον χώρο μας, γιατί βγαίνουν μέσα από ειλικρινή επικοινωνία και προστατεύουν – θωρακίζουν την ελληνική δημιουργία από άσκοπο χάσιμο χρόνου και χρήματος σε διάφορες δραστηριότητες – εκδηλώσεις που ίσως λαμβάνουν χώρα ανά την Ελλάδα.

Η ελληνική ανεξάρτητη παραγωγή και δημιουργία που εκφράζεται μέσα από τους χειροτέχνες, έχει ανάγκη από επικοινωνία – διάδοση και ανταλλαγή απόψεων που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συμβολή όλων μας.

Η ομάδα μας με θετική ενέργεια ανταλλάσσει απόψεις με όλους τους δημιουργούς – καλλιτέχνες, σε ολόκληρη την Ελλάδα, για να μπορούν όλοι να έχουν ευκαιρία στην ενημέρωση και την επικοινωνία.200
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
40
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
150
ΜΕΛΗ