Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτή την δημοσίευση.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΝΟΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Δ. Α.!

Αφού φορτίσαμε μπαταρίες το καλοκαιράκι, η ομάδα της  Πνοής επιστρέφει δυναμικά στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης και σας προσκαλούμε σε ένα φανταστικό διήμερο το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτώβρη!

Όχι μόνοι μας όμως! Θα είμαστε παρέα με το Vegan Life Festival, για να δώσουμε και εμείς το στίγμα μας σε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, με τις δημιουργίες μας! Πάνω από 15.000 άτομα θα επισκεφθούν την Τεχνόπολη το συγκεκριμένο 2ήμερο! Συναυλίες, workshops, προβολές, σεμινάρια είναι μόνο λίγα από τα παράλληλα event που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ!

Συνεχίζουμε με ανανεωμένες ιδέες, και απογειώνουμε την τέχνη δίνοντας της, την αποκλειστικότητα που της αξίζει!

Με τη σφραγίδα των επιτυχημένων εκθέσεων της Πνοής Ελλήνων Δημιουργών, η επιστροφή μας στην Τεχνόπολη είναι βασισμένη στη μοναδική παρουσία των καλλιτεχνών!

Ο χώρος που διατίθεται είναι 2,00μ x1,50μ, και οι  χειροτέχνες θα πρέπει να φέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους (τραπέζια, πάγκους, μπαλαντέζες, πολύμπριζα κλπ). 
Το στήσιμο της έκθεσης γίνεται την Παρασκευή 4 Οκτώβρη. Θα λάβετε εκ νέου οδηγίες για την διαδικασία.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00 με 23:00 και τις δύο ημέρες.

Κάθε αίτηση αφορά ένα και μόνο εκθέτη και η θέση δεν μπορεί να μοιραστεί  με άλλον.

Εάν είστε νέος εκθέτης, για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να στείλετε:

  • 4-8 φωτογραφίες της δουλειάς σας (ΟΧΙ τη σελίδα σας στο Facebook), με συνοπτική περιγραφή των προϊόντων, απαραίτητα το τηλέφωνό σας, καθώς και
  • αν έχετε λάβει μέρος σε άλλες εκθέσεις και ποιες είναι αυτές, στο e-mail: info@pned.gr.

Εάν έχετε συμμετάσχει σε προηγούμενη έκθεση της Πνοής, στείλτε μας απλά την επωνυμία σας και μια πολύ σύντομη περιγραφή των προϊόντων που θα εκθέσετε, στο info@pned.gr. 
Όσες αιτήσεις εγκριθούν θα λάβουν ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σχετικά με τη συμμετοχή τους. Η υπογραφή των συμβολαίων, η εξόφληση της συμμετοχής και η κατοχύρωση της θέσης σας, θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Πνοής.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο: info@pned.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα  6932404504 και 6936879805.

Μην το χάσεις! Ακολούθησε την πεταλούδα!

 

Η διοργάνωση,
Πνοή Ελλήνων Δημιουργών

Τα σχόλια είναι κλειστά.