Η επιστροφή της Πνοής στο μαγευτικό χώρο της Τεχνόπολης ήταν μοναδική!

Η επιστροφή της Πνοής στο μαγευτικό χώρο της Τεχνόπολης ήταν μοναδική! Άλλη μια έκθεση με τα αγαπημένα μας χειροποίητα ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Ο κόσμος που μας ακολουθεί πάντα, μας αγκάλιασε ακόμη μια φορά… Όλο αυτό τον απίστευτο κόσμο τον ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησε και πάλι! Μα πάνω απ’ όλα...

Περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το πλάνο της έκθεσης στην Τεχνόπολη

Έπειτα από την ανάγκη των εκθετών να γνωρίζουν ακριβώς την θέση τους, σας παρουσιάζουμε το πλάνο της έκθεσης στην Τεχνόπολη. Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΝΟΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Δ. Α.!

Αφού φορτίσαμε μπαταρίες το καλοκαιράκι, η ομάδα της  Πνοής επιστρέφει δυναμικά στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης και σας προσκαλούμε σε ένα φανταστικό διήμερο το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτώβρη! Όχι μόνοι μας όμως! Θα είμαστε παρέα με το Vegan Life Festival, για να δώσουμε και εμείς το στίγμα...

Περισσότερα

Δέντρο από γυαλί pyrex από τον Κώστα Σκίπη.

Δέντρο από γυαλί pyrex – Κώστας Σκίπης

Δέντρο από γυαλί pyrex. Δέντρο από γυαλί pyrex δουλεμένο στο χέρι σε φωτιά 1200c. Ευχαριστούμε τον Κώστα Σκίπη για την φωτογραφία του με το δέντρο από γυαλί pyrex.

Περισσότερα

Λουλούδια από γυαλί pyrex από τον Κώστα Σκίπη.

Λουλούδια από γυαλί pyrex – Κώστας Σκίπης

Λουλούδια από γυαλί pyrex. Λουλούδια από γυαλί pyrex δουλεμένο στο χέρι σε φωτιά 1200c. Ευχαριστούμε τον Κώστα Σκίπη για την φωτογραφία του με τα λουλούδια από γυαλί pyrex.

Περισσότερα

Νούφαρα από Γυαλί

Νούφαρα από γυαλί

Νούφαρα από γυαλί. Εγκαινιάζουμε μια νέα κατηγορία. Το γυαλί. Ευχαριστούμε τον Κώστα Σκίπη για την φωτογραφία του με τα νούφαρα από γυαλί.

Περισσότερα

Βίντεο Έκθεσης Χειροποίητου

Το βίντεο από την Έκθεση Χειροποίητου της ΠΝΟΗΣ

  Το βίντεο από την Έκθεση Χειροποίητου της ΠΝΟΗΣ Δείτε ένα μικρό δείγμα από τις υπέροχες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Χειροποίητου, στις 7 και 8 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ευχαριστούμε την ομάδα του Crazy Bee για την άψογη συνεργασία.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο Μήνυμα

Ευχαριστήριο Μήνυμα

Ευχαριστήριο Μήνυμα. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην Έκθεση Χειροποίητου και δώσατε «πνοή» στις δημιουργίες των εκθετών μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους εκθέτες, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους υποστηρικτές και όλους όσους εργάστηκαν για να βγει σε πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Δίνουμε ραντεβού στην...

Περισσότερα